Caldy Walk, Stourport-On-Severn

£260,000

Guide price

  • Bedrooms: 4
A Four Bedroom Link-Detached House In Quiet Cul-de-Sac Location, Not Overlooked To Rear And Having Two Large Reception Rooms With Kitchen Extension To Rear.

* Hall With Guest Cloakroom

* Full Width Lounge

* Spacious 15'9 x 12'1 Dining Room

* Kitchen With Oven, Hob & Hood

* Well Appointed Bathroom

* Parking for 3/4 Cars Plus Garage

Reception Hall

3.91m x 1.68m (12'10 x 5'6 )

Guest Cloakroom

1.40m x 1.14m (4'7 x 3'9 )

Lounge

4.80m x 3.33m (15'9 x 10'11 )

Dining Room

4.80m x 3.68m (15'9 x 12'1 )

Kitchen

4.32m x 2.54m (14'2 x 8'4 )

Bedroom One (front)

3.66m x 2.90m (min)/ 3.86m into recess (12'0 x 9'

Bedroom Two (rear)

2.62m x 2.82m excl wardrobe (8'7 x 9'3 excl ward

Bedroom Three (rear)

2.13m x 2.82m excl wardrobe (7'0 x 9'3 excl ward

Bedroom Four (front)

2.59m x 1.83m (8'6 x 6'0 )

Bathroom

1.93m x 1.70m (6'4 x 5'7 )

Garage

5.87m x 2.46m (19'3 x 8'1 )

This four bedroom link-detached property has been re-planned and extended to provide well thought out family accommodation within this popular cul-de-sac location, having ample parking space for 2/3 cars on the tarmac side driveway and with additional block paved parking space to the front, edged by shaped gravel beds with shrubs and a small palm tree.

The entrance hall has wood flooring with an inset footmat, useful understairs storage space and a cloaks cupboard plus guest cloakroom with suite comprising vanity unit with close coupled wc & hand basin having cabinet below, also featuring wall and floor tiling.

The full width lounge is of good proportions, having a large picture window to the front and including oak flooring plus a contemporary wall-mounted flame effect electric fire having remote controlled multi colour glass & pebbles display.

The original kitchen and dining room have been combined to create a large open plan dining room (over 15' x 12') with oak flooring and wide squared archway leading into the kitchen.

Fitted with a range of white wall and base cabinets, contrasting work surfaces, breakfast bar peninsula and tile effect flooring, the kitchen includes a Siemens electric double oven, ceramic hob & hood, with door out to rear garden.

To the first floor, the original large master bedroom has been partioned to create a fourth bedroom, also having two further bedrooms to the rear, each with in-built wardrobe space.

The bathroom is well appointed with wood effect flooring, chrome heated towel rail and suite comprising vanity unit with hand basin plus wc, panelled bath with screen and Triton electric shower unit above, plus LED touch mirror. There is also an in-built airing cupboard.

Outside, the enclosed rear garden enjoys a good degree of privacy and is not overlooked to the rear.

The property has full double glazing and gas fired central heating with the boiler due to be serviced in October 2020. Mains gas, electricity, metered water and drainage are all connected, with council tax payable to Wyre Forest District Council, rated as Band D.

Arrange viewing 01299 400555

Allan Morris Wyre Forest Regional Property Centre

Bridge House Riverside

North Bewdley

See all properties from this agent

Send me homes like this by email